LiPo LiFe Li-Ion Spänningsindikator samt Varnare

Mycket bra LIPO-batteri varnare. Passar även följande batterityper; Li-ion, LiMn samt Li-Fe. Dels visar den batteriets spänning så att du kan veta hur pass laddat ditt batteri är samt om spänningen börjar sjunka allt för mycket.
Den är också utrustad med en justerbar spänningsvarnare, du kan själv välja spänningen som den ska varna vid. Vid varning så lyser en diod samt ett högt ljud varnar om att du måste ladda batteriet.

När batteriet är inkopplat visar den dels batteriets totala spänning samt varje cell för sig. Hanterar LIPO-batterier med 1 till 8 celler!

Precision: +/- 0,01V
Spänningsområde PER cell: 0,5-4,5V.
Sammanlagt spänningsområde: 3,7-30V.

Ett utmärkt tillbehör och ett måste när du använder LIPO-batteier.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Stockholm2 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Malmö0 st   Få epost när varan finns i Malmö
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 99 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 21 kr
Posten21 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 13026

Produktfeedback

         Tom Tomas Bertil betygsatte 2017-12-05

         Niclas skrev 2017-11-13 Mycket bra lite komponent att ha till hands för att snabbt kolla volten på batteri samt celler. Står bak på vart minus ska vara. Men kan sätta lite färg på stiftet för att snabbare veta. Mycket högljud och lätt att ställa volten per cell som den ska varna vid.

         Karl Johan Alfred skrev 2017-10-07 Utmärkt liten pryl som fungerar som den skall. Dock är det något förvirrande över hur den fungerar då det icke finns några instruktioner. Dock kan detta komplementeras med att använda produktsidan i webbshoppen som en referens.

         Kenth Johan betygsatte 2017-01-30

         Fredrik skrev 2016-05-03 enkel och gör det den ska

         Mattis skrev 2012-03-20 Väldigt bra pryl som visar total laddning, individuell laddning på varje cell och varnar mycket högljutt när laddningen blir låg. Skulle vara mycket svårt att missa den varningen. Enda nackdelen är storleken på varnaren som kanske kan vara svår att få plats med inuti vissa vapen.

         Fredrik betygsatte 2012-02-22

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning