CYMA 032 M14 Trä

M14 med träfärgad kolv av gedigen och slagtålig plast (ej äkta trä). Övriga yttre delar av vapnet är i metall.
Mycket effektfullt utseende. Magasin, batteri (Ni-Cd 1200 mAh 8.4 V)(enklare typ, endast uppstartsgaranti gäller batteri och laddare, se nedan), vapenrem samt batteriladdare medföljer.

Utgångshastighet: ca 105 m/s.
Gearbox: verision 7.
Magasin: Medföljer, 400 BB high-cap.
Vikt: ca 3.5 kg.
Hop-up: Justerbar.
Batteri: Large-type (medföljer) (enklare typ, endast uppstartsgaranti gäller batteri och laddare, se nedan).

Tänk på detta:
Medföljer gör batteri (NiMh) samt batteriladdare, bägge av enklare typ avsedda för enklare målskytte. Dessa batterier håller låg kvalitet och tillhandahålls av tillverkaren. Vi skickar med dom men de täcks endast av uppstartsgaranti, dvs att de fungerar när du får dom. Vi lämnar ingen garanti för livslängd eller funktion efter det. Låt dock inte batteriets kvalitet fläcka airsoftvapnets kvalitet i övrigt. För mer seriöst spel rekommenderar vi batteri och laddare av LiPO-typ, detta ger dig bättre prestanda. Tänk på att du måste använda LiPo-laddare för LiPo-batterier. Du kan också köpa NiMh-batteri till din airsoft, samtliga av de vi säljer håller hög kvalitet och kan ej jämföras med medföljande batteri.
Läs mer om LiPo-batterier här.

Detta airsoft-vapen är tillverkat i Kina. Att leverantören kan leverera airsoft-vapen av metall och trä till ett så pass lågt pris är genom att de är mycket kostnadsmedvetna och ständigt effektiviserar sin verksamhet. I vissa fall kan det medföra att kvalitén blir lidande och att airsoft-vapnet inte håller den höga kvalité vissa dyrare tillverkare tillhandahåller. Vid hård användning kan livslängden vara begränsad och slitdelar kan behöva bytas ut, vi kan inte med säkerhet garantera att vi kan tillhandahålla dom. Vapnet bör, som alltid, handhavas med försiktighet.
Vi kontrollerar vapnet och funktionstestar det innan det skickas ut till dig som kund så att du har ett fungerande vapen ur lådan. Efter handhavande kan vi inte längre garantera delars eller olika materials funktion.
Vi har gjort denna avgränsning då de är så pass billiga att vi inte realistiskt kan erbjuda samma garanti på dom som på vårt övriga sortiment, vi tillhandahåller dom för att dom är mycket prisvärda och i regel mycket uppskattade av våra kunder.

Eldomställaren på CYMAs M14 kan ibland vara lite kinkig och byta till automateld när du skjuter patronvis eller så kan den fastna i automateld. Tänk på detta, om du vill går det att öppna vapnet och justera detta. Vi lämnar ingen garanti för strul med eldomställaren då de är konstruerade på detta sätt.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 1899 kr

REALISATION! Ordinarie pris 2199 kr -14% rabatt. Spara 300 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten149 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 28800

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Michael skrev 2018-12-22 Riktigt grymt gevär! Pangar bra, snabb respons på avtryckarn, når långt, kænns riktigt nostalgisk :) och fin som den âr! Trä detaljerna känns lite plastiga men geväret har ändå bra metalldelar och en fin tyngd till sig :) Blev överraskad av metallmagget och hur lång den är, så ingen CQB direkt. Rekomenderar den! :)

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning