ICS CXP-HOG EBB

ICS CXP-HOG är en av deras toppmodeller. ICS delade gearbox med quick-change gör fjäderbytet ultralätt! Är tillverkad för optimal hållbarhet och prestanda. Med ICS high-occupancy handguard och KeyMod har du ett vapen med stor valfrihet.

  • ICS delade gearbox, kompatibel med V2-delar
  • EBB, Electric blow-back
  • HOG-handguardl
  • Kropp av metall
  • Justerbar MTR-kolv
  • TMAG medföljer, kompatibel även med vanliga M4-magasin

Mer om ICS CXP-HOG:
CXP-HOG är en av ICS topmodeller. Hela vapnet är tillverkat i metall med väl tilltagna interna delar. ICS egna HOG-handguard med KeyMod. Medföljer gör mindre standard railbitar som man kan fästa i KeyModen om man önskar.
Elen är dragen bakåt och batteriet sitter i buffertuben. ICS har en egen lösning där kablaget från gearboxen går bakåt under buffertuben i separat utrymme och inte ut i buffertuben som är standard. Detta medför att kablaget alltid är väl skyddat samt inte tar någon extra plats i buffertuben, så du får plats med batteriet bättre.

Fullt kompatibel med övriga uppers och lowers från ICS M4 CXP-serie. Med andra ord kan du köpa en längre upper och använda till din lower, till exempel om du önskar en längre pipa och handguard till skogsspel eller liknande.

Internt har du ICS delade version 2 gearbox, numera även med quick-change vilket gör fjäderbytet ultralätt! Detta är i grunden en standard V2-gearbox men du kan dela den övre och undre delen av gearboxen. Detta gör det väldigt smidigt att byta fjäder då du inte behöver strula med kuggar och övriga delar. Du öppnar enkelt vapnet genom att ta loss bakre pinen och vika upp uppern.
Det ger även fördelen att du kan ha två uppers till ett vapen, till exempel en för skogsspel och en för CQB som du snabbt och smidigt byter. Du öppnar bara vapnet, drar ut upper gearboxen och ersätter med den andra. Längre ner finner du en video hur du byter fjäder i ICS gearbox jämfört med en standard V2.

Du har t.ex. ICS populära POM-pistong, hop-up-hus i metall, förstärkt beavel gear samt motorkugg och Turbo 3000-motor.Specifikationer
Utgångshastighet 0,20 g:ca 115-130 m/s
Anslagsenergi:1,7 J
Justerbar hop-up:Ja
Rekommenderad kulvikt:0,28g - 0,30g
Magasinets kapacitet:300 kulor
Vikt:3 000 g
Längd:720-795 mm
Längd innerpipa:263mm
Mynningsgänga:14 mm CCW
Rail:Ja, standard 21 mm samt KeyMod
Batterityp:Delat/Nun-chuck
Rekommenderad batteristyrka:7,4 V-9,9V
Batterikontakt: Tamiya, liten
Eldragning:Bakåt, batteri i buffertuben
Gearboxtyp:ICS delad (V2-kompatibel)
Motor, längd på axel:Lång
Eldalternativ:Safe/Semi/Full auto

Tänk på detta:
Batterier medföljer ej. Du bör använda LiPo eller LiFe-batteri, ej NiMh. Batteriet sitter i handguarden.

Uppgradering:
Detta vapen är baserat på standarddelar och både slit- och uppgraderingar kan lätt köpas. Önskar du minska utgångshastigheten kan du köpa en svagare fjäder, inga andra delar behöver då bytas. Med ICS delade gearbox slipper du allt för krävande ingrepp när du byter fjäder.


Guider: läs våra guider om kulor, batterier, uppgraderingar och mer inom airsoftÅldersgräns 18 år för airsoft- och luftvapen
Du måste vara 18 år eller äldre för att köpa airsoft- och luftvapen enligt svensk lag, kontroll görs mot öppna källor. Om du är medveten om att din ålder inte kan styrkas mot öppna källor, maila oss då den information vi behöver för att styrka din ålder.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Stockholm0 st   Få epost när varan finns i Stockholm
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 4899 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten129 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 36839

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning