Maple Leaf 6.02mm 370mm Precisionspipa

Maple Leafs precisionspipa tillverkad av kromplätterat mässing. Utmärkt stabilitet och precision. Tajt diameter på 6,02 mm.
370 mm lång, passar t.ex. många M4 (passar i 99,99% av fallen där man brukar ha 363 mm-pipa).

En precisionspipa med något mindre innerdiameter än standardpiporna. Den tajtare pipan hindrar kulan att vobbla mot kanterna i pipan när den avfyras, detta ger stabilare kulbana och träffsäkerheten ökar. Precisionspipans mindre diameter hindrar också luften från att pressas förbi kulan, på så vis ökar även utgångshastigheten på kulan.

Ett klassiskt trim för att förbättra din airsoft, enkelt att montera och ger ett direkt och tydligt resultat. En precisionspipa ökar utgångshastigheten utan att öka slitaget på inre delar.

Nackdelen med prec-pipor är att kraven på kulorna ökar, man måste använda kulor av högre kvalité, annars kan de fastna i pipan. Kulor vi rekommenderar hittar du här i vår kulguide.

Lagerstatus just nu

Webbshop6 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp6 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 399 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40466

Produktfeedback

         Esox skrev 2019-05-28 Gedigen mässingspipa som ger en härlig tyngd och ökar din utgångshastighet samt precision. Köpte denna till min G&G CM16 SRL. Originalpipan är 260 mm så har en ljuddämpare som döljer denna längre pipa. Nu behöver jag byta cylinder osv då originalet är så slitet att det läcker luft som ett myggnät men pipan ger ändå kulan en rejäl boost jämfört med original (som är 6,04 mm). När övriga interna delar i min gearbox är utbytta kommer denna pipa göra mitt DMR-bygge perfekt.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning