Claw Gear Raider Mk.IV Pants Ranger Green

Generation 4 Raiderbyxor från Clawgear. Välutvecklat ficksystem med fulländade förvaringsmöjligheter och snabb åtkomst. RAL 7013/Ranger Green.

  • Rapid acess pocket för ett extra magasin
  • Grym komfort och passform
  • Designat för kompabilitet med rigger- och safety belt
  • Trippelförstärkta sömmar
  • Plats för knäskydd med justerbar placering
  • YKK-dragkedjor

Mer om Claw Gear Raider Mk.IV Pant:
Raider Mk.IV har midjejustering med elastiska spännen med velcrofäste för snabb och optimal passform. Bältesöljetterna är rediga och den bak på ryggen är bredare så man slipper att bältet viker sig när man böjer sig framåt.
Saknar du din storlek kan vi troligen beställa in den på några dagar.

Claw Gear har lagt mycket energi på utvecklingen av deras fickkoncept och de har sannerligen lyckats. Du har två cargo-pockets på benen med knapp och velcrolås och på utsidan sitter det två fickor med dragkedjelås. Dessa Rapid Access Pockets är designade för varsitt 30 skotts M4-magasin men kan givetvis användas till vad som helst. Cargofickorna är designade så att du lätt kan öppna dom även med handskar på dig. Cargofickorna har D-ringar inuti.
De vanliga sidofickorna vid höften har förstärkt kan så du kan fästa t.ex. kniv eller multiverktyg och är dessutom utrustade med D-ring. I överkanten av fickorna kan du justera höjden på knäskydden.
Två bakfickor med skyddade dragkedjor.
En ficka på vardera smalben.

Knäpartiet är kraftigt förstärkt och har ficka för knäskydd. Knäskydden kan justeras i höjdled och spännas i sidled med velcro beroende på vilken passform du vill ha. Knäskyddsfickorna passar många olika knäskydd och speciellt utvecklade är Clawgears TSF och Trust knäskydd. Övriga knäskydd med mått på ca 22*14,5 cm går också att montera i fickorna. Knäområdet har fått en insida av Coolmax för att erbjuda maximal komfort tack vare optimal svett/fukt absorption.

Utöver ren strid är byxorna också trevliga friluftsbyxor då deras låga vikt och komfort gör den behagliga att röra sig i. Alla huvudsömmar har trippla stygn för extra hållbarhet.

Tillverkad av 65%polyester och 35% bomull.
Samtliga dragkedjor är YKK.

Observera att knäskydd ej ingår, kan köpas separat.

Pris: 1399 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39449

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Johan betygsatte 2019-05-20

         Daniel betygsatte 2018-09-14

         Christian skrev 2018-07-25 Bästa byxorna jag har ägt! Funkar utmärkt till hike och airsoft! Finns många bra fickor och man kan spänna dem hur man vill så dem sitter perfekt! Knäskydden blir nästintill osynliga och dem går att skystera upp och ner till perfekt höjd

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning