Historia

Röda stjärnans militaria började någon gång 2002 med att två bröder, Henrik och Fredrik, köpte varsin medalj i forna Sovjetunionen. Detta utvecklades till en hobby och de bägge sålde av överblivna medaljer via Tradera. Efterfrågan växte och en liten hemsida snickrades ihop på den nostalgiska adressen militaria.has.it. Året var 2007 när Henrik började på KTH och kom där i kontakt med Micke, som var en fena på att knacka hemsidor och affärssystem. Micke hakade på RSM och vi kunde lansera en bättre hemsida.

Under perioden 2007-2011 jobbade vi vidare med RSM under studierna; Micke och Henrik på KTH och Fredrik på Stockholms Universitet. Under perioden växte RSM, främst tack vare nöjda kunder och bra priser. När vi tog examen bestämde vi oss för att arbeta heltid med RSM. Vi har nu fortsatt att växa, öppnat butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vår webbshop har haft mängder med kunder från flera olika länder. Vi har många nöjda och återkommande kunder. Vi har märkt att det inte bara är samlare och airsoftare som köper våra saker utan även biofilmer (Hamilton - I nationens intresse), musikensambler, teatrar, lajv och de som använder uniformer till fester. Vi vill ge alla grupper bästa möjliga service.

Vi på Röda Stjärnan hoppas att ni kommer att bli nöjda kunder och önskar er lycka till!