Information kring julen 2017

Nedan finner du all nödvändig information inför jul och nyår 2017!

Förlängd bytesrätt fram till 14:e januari

För att underlätta byten och julklappsköp så förlänger vi bytesrätten fram till den 14:e januari på alla köp gjorda under sista veckan i november och hela december. Detta gäller både i butikerna och om du beställer här på hemsidan. I övrigt är våra köpevillkor oförändrade.

Sista dag för leverans till jul

Vi kommer arbeta in i det sista för att få iväg dina paket innan jul. Vi kommer tillse att beställningar som kommer in innan stopptiden går iväg till Schenker respektive Posten. Tänk dock på att både Posten och Schenker har hög arbetsbelastning under jul, vi kan inte garantera att de kommer kunna leverera din försändelse i tid. Är det viktigt för dig att ha varan innan jul så var ute i god tid. Vissa adresser, särskilt i Norrland, har minst en dags extra leveranstid.

För att komma innan jul måste din beställning läggas senast den 21:e december kl 10:00 om du väljer Posten. Posten har bara begränsad möjlighet till spårning för försändelser under 2kg. Väljer du postförskott är försändelsen dock fullt spårbar. Leveranser över 2kg skickas via MyPack, som är fullt spårbart.

För att komma innan jul måste din beställning läggas senast den 20:e december kl 08:00 om du väljer Schenker.

Kom ihåg att för att vi ska kunna skicka dit paket behöver kreditgivning blir godkänd för fakturaköp och betalning vara erlagt för kortköp och PayPal. Förskottsbetalning till bankgiro tar i regel 1-3 arbetsdagar innan det är registrerat hos oss.


21:a december

20:e december

Sista dag för leverans innan nyår


Stopptiderna för nyår är 27/12 10:00 för Schenker Privpak och 28/12 för Posten. I övrigt gäller samma villkor som inför jul.

Kundtjänst webb

Kundtjänst på vår webbavdelningar har stängt följande dagar:
24/12 Julafton stängt
25/12 Juldagen stängt
26/12 Annandag jul stängt
30/12Lördag stängt
31/12 Nyårsafton stängt
1/1 Nyårsdagen stängt


Öppettider i våra butiker

Våra butiker håller öppet som vanligt med följande undantag.
24/12 Julafton stängt
25/12 Juldagen stängt
31/12 Nyårsafton stängt
1/1 Nyårsdagen stängt

Presentkort

Vill du köpa presentkort? Klicka här för att köpa presentkort.
Presentkort kan endast köpas och användas på vår e-handel.

Röda Stjärnans julkalender

I vår julkalender hittar du varje dag ett nytt, härligt erbjudande eller en tävling. Följ oss på Facebook så missar du inga luckor. Vi öppnar en ny varje morgon. Gilla oss på Facebook.

God Jul och Gott Nytt År!