Luftpistol CZ P-09 CO2 GBB Diabolo

Mycket kraftigt luftvapen med en utgångshastighet på upp till 150 m/s. Med blowbackfunktion så att manteln åker bakåt mellan varje skott, ingen mantelrörelse behövs.
Mycket behändigt med halvautomatisk pistol vid målskytte.
Mantel av metall och vapnet har rail framtill för fäste av vapentillbehör.
Magasinet som rymmer totalt 16 stycken diabolokulor är format så att det kan användas åt båda hållen, när du skjutit ena serien om 8 skott vänder du på magasinet och har då ytterligare 8 skott.
Räfflad pipa för att ge kulorna rotation och öka träffsäkerheten.

Laddas med 4,5 mm diabolokulor (bly, används även i luftgevär) eller 4,5 mm stålkulor.

Observera att detta är en luftpistol och inte en så kallad airsoft. Dessa ska aldrig användas till annat än målskytte och är farliga att träffas av.

Längd: 205 mm.
Piplängd: 94 mm.
Magasinets kapacitet: 2*8 skott.
Utgångshastighet: Upp till 150 m/s.
Vikt: 705 g.
Anslagsenergi: 3,7 Joule.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 1899 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 28366

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Stefan skrev 2016-08-15 ASG CZ P-09 pellet har ganska dålig träffsäkerhet för att vara en pistol med räfflad pipa. Med stöd, och lite tur, kan man med 8 skott få en träffbild på 4 cm från 10 meter med kanske bara någon enstaka "flyer". Den stora anledningen till detta tror jag är den kraftiga rekylen som jag bedömer är betydligt kraftigare än vad som egentligen krävs för att få manteln att spänna hanen. Pistolen har också en tendens att skjuta till vänster, vilket inte hade varit någon stor sak om den haft justerbart sikte, men det har den inte. Den har dessutom en tendens att kylas ned av kolsyran ganska snabbt vilket gör det ännu svårare att få skotten samlade. Vid en så låg utgångshastighet som pistolen har med normala pistolkulor (inte de lättmetallskulor som det refereras till på kartongen), runt 100 m/s, så gör några m/s ganska mycket på träffbilden. Pistolen är ganska kul ändå men hade varit ännu roligare med justerbart sikte, svagare (eller varför inte låsbar?) blowback och mer metall som kunde ta upp kylan från CO2. Vill jag rekommendera produkten? Nja, tillsammans med ovanstående text i så fall. Den är kul att skjuta med och den sitter fint i handen men jag tror den kunde gjorts betydligt bättre.

         Erik betygsatte 2016-04-01

         Daniel skrev 2016-03-01 känns solid, rejält tryck i denna

         Michael skrev 2015-10-29 Gediget byggd pistol.Blowbacken är den kraftigaste jag känt i någon co2 pistol.Prestandan kan jag inte uttala mig om då jag saknar mätare.Som helhet känns pistolen som ett bra köp då jag är nöjd med den.

         Zacharias skrev 2015-08-03 Lätthanterad pistol som ligger kalas iaf i min hand. Skön blowback o hyfsad precision. Mycket pistol för pengarna, och ett stort plus med vändbart magasin samt att den är anpassad för diabolo kulor.

         Stefan skrev 2015-07-28 Fin prickskyttpistol lite svår säkring för trög att manövrera

         Patrik betygsatte 2015-01-11

         Raymonda skrev 2014-07-11 Allt var galant hos produkten

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning