101INC Tactical Vest Operator Grön

Rejäl stridsväst men trots detta mycket behaglig att använda och lätt att manövrera sig i.
Tillverkad av äkta Cordura vilket garanterar bra hållbarhet och funktionellt material.

Västen är försedd med MOLLE runt om vilket ger stor möjlighet för att anpassa västen efter eget behov. Fickorna har MOLLE på utsidan. Fickorna fästes med tryckknappslös webbing med viksystem på baksidan, vilket ger en tightare och lättare montering jämfört med traditionell MOLLE.
Medföljande vapenrem är fäst i ryggen över axlarna, denna går lätt att ta av om man önskar. Justerbar med nylonband, försedd med bungee.

Möjlighet för att sätta i kevlar- eller keramplattor både i sidorna samt fram och bak finns. Dummy-plattor i kraftig skumgummi medföljer för fram och bak. Mått på dummy-plattor ca 310x270mm.
I sidorna medföljer kraftigare dummy-plattor i plast, dessa går lätt att plocka ur. Mått på dessa plattor ca 320x150mm.

Smarta flikar och mindre handtag finns vid samtliga öppningar för att underlätta när man skall ta av eller på sig västen eller öppna fickorna för plattorna.
Bärhandtaget baktill går att vika ner och fästa i en bit kardborre så det ej sitter i vägen samtidigt som det är lättillgängligt om det skulle behövas.

Justerbar över axlar samt i sidorna med kardborre. Axelband i kraftig nylon och sidoband i breda resårband för att öka komfort och passform. Vadderade axelremmar som hålls på plats av kardborre samt vaddering fram och bak på insidan utav västen.
Midjemått ca 95-131cm +- några cm pga resårbanden.
Axelmått ca 29-38cm.

Fickor som ingår är 5x open top-magasinficka, 2x flerbruksficka.
Ett magasin får plats per ficka. Vi har provat med diverse AK74 och M4 magasin utan problem.
Vissa M4-magasin kan dock vara något bredare än standard, dessa går ner i fickorna men kommer sitta väldigt tight, exempel sitter artikel 36147 väldigt tight i medföljande fickor.
G36- samt AK47-magasin passar ej då dessa är för breda.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Stockholm1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 1399 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 34552

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Marcus Kenneth Andreas skrev 2018-10-13 Riktigt bra väst, bra kvalitet och bra tillverkad. Går också att ställa in för oss kring eller under 170cm och kommer att sitta perfekt.

         Per Jesper skrev 2018-09-19 Sitter bra och tajt vilket är att föredra om man har HPA tank på ryggen. Byter nog ut fickorna för de värkar vara det ändå som inte skriker kvalite.

         Klas Robert betygsatte 2018-06-21

         Leif Rickard skrev 2018-05-07 Enkel, smidig och anpassningsbar för i stort sett allt precis som en stridsväst ska vara med molle system

         André skrev 2017-09-20 Sitter perfekt och det känns knappt att man lastat på den tungt.

         Daniel Frännryd skrev 2017-07-21 Testade denna väst i Stockholmsbutiken och fastnade för den på en gång, nu har jag äntligen fått hem min alldeles egna väst, sitter perfekt och skönt på en gång, trots att jag är modell större. Speciellt ihop med 101INC\'s Warrior Combat Belt. Vid leverans (tråkigt nog) så saknades open-top magasinfickorna som ska sitta på sidorna av västen. Trodde att de kanske låg löst i påsen som västen kom i, men icke. Så blir att returnera detta exemplar. Därför får västen och tillverkaren bara 4 av 5 möjliga för slarv.

         Jonas Helge skrev 2017-07-12 Sitter bra även vid full last.

         Kloffe skrev 2017-06-15 Köpte denna i dec-2016 och ingenting negativt har jag och säga om denna väst. Vapen remmen är fortfarande intakt. Bra kvalité och skön att ha på sig.

         Pontus betygsatte 2016-11-24

         Rasmus skrev 2016-08-15 Riktigt bra och passar även mindre personer. Typ 170cm långa. Skönt nät på insidan som andas och helt ok mahfickor.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning