G-Code XST RTI Kydexhölster Glock 17 Grönt

Ett av de senaste och mest innovativa hölstrena på marknaden kommer från G-Code i USA. Tillverkade av extremt slitstark 3mm Kydex och precist formpressade för perfekt passform. Varenda komponent är tillverkad i USA så G-Code har full kontroll på hela flödet från design till montering.

Observera att detta hölster levereras med RTI-adapter, men själva fästet köps separat, se nedan. Två av produktbilderna visar hölstret med gråskuggad MOLLE-adapter.
RTI är G-Codes innovativa adapterlösning, som gör att man extremt enkelt kan flytta hölstret från olika plattformar. G-Code tillverkar ett antal olika plattformar för montering på västen/bröstet, bältet eller benplatta. Fästet är tillverkat av höghållfast aluminium och sitter som gjutet, samtidigt som det bara tar någon sekund att flytta hölstret.

I och med G-Codes RTI så blir ditt hölster en del av ett komplett system som anpassas till din utrsutning och uppdrag.


XST är G-Codes hölster med tumsäkring. Tumsäkringen består av en fjäderbelastad bygel över mantelns bakre del. Vid drag öppnas tumsäkringen med en naturlig rörelse i samband med att man tar grepp runt pistolen. Att öppna tumsäkringen blir en naturlig del av draget och påverkar inte dragtiden.


I G-Godes amfattande sortiment finns följande hölstertyper:
SOC: Hölster med utbytbar nederdel som kan anpassas för vapen med och utan vapenlampa.
OSH: Öppet hölster, anpassad för snabba drag vid sportskytte eller dolt bärande.
XST: Hölster med bygelsäkring, anpassad för militär och patrullerande polis.

Observera att G-Codes produkter är justerbara och att skruvar inte är försedda med gänglåsning på skruvarna. När du justerat ditt hölster kan det vara klokt att ha på lite LOCTITE gänglåsning eller liknande produkt för att undvika att justeringen ändras.


Denna produkt tillhandahålls av Neptunus Hav och Land. Neptunus levererar produkter och tjänster riktade till myndigheter såsom försvar, kustbevakning och polis. Företagets sammansättning erbjuder spetskompetens och utrustningsexpertis för luft-, land-
och marinbaserad verksamhet.
Personerna bakom Neptunus besitter en otroligt bred och gedigen erfarenhet från oliak förband inom Försvarsmakten.
Röda Stjärnan erbjuder stolt Neptunus sortiment för konsumenter och mindre företag.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 799 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 33976

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Petter skrev 2017-10-30 Nyttjar detta hölster till min tjänstepistol, till den riktiga glocken passar den perfekt. Passar tyvärr ingen airsoft glock 17 som jag har prövat. \r\nHar försökt med kjw g17 samt asg/kwa g17.\r\nRiktigt bra hölster till en riktigt glock, sämre till airsoft.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning