Stridsväst 12 Komplett System

Produkten avser komplett system enligt nedan.
Senaste stridsvästen som rullat ut på trupp inom försvarsmakten, dessa exemplar är dock istället släppta på civila marknaden, se mer info nedan.

Komplett och modulärt system med mängder av fickor och tillbehör enligt nedan:

1st Stridsväst 12 (komplett)
1st Flerbruksficka 12 liten
1st Flerbruksficka 12 mellan
1st Flerbruksficka 12 stor
6st Enkelmagasinsficka 12
2st Magasinsficka 12
3st Granatficka 12
1st Perstraumaficka 12
2st Tourniquetficka 12
1st Verktygsficka 12
2st Dumpficka 12
1st Förvaringsväska SVS12

Finns i två storlekar. Normal passar de absolut flesta och var tänkt att ges till de flesta soldater. Storleken kan anses vara Medium - XXXL. Den lila västen är tänkt till mindre soldater, antingen sådana med liten kroppsbyggnad eller som är korta.
Den fungerar dock även till de flesta men som önskar en något mindre och mer slimmad väst. Vår personliga uppfattning är att den mindre västen sitter bättre på personer upp till storlek large om man vet att man bara ska använda en fältjacka eller combat shirt under. Den normala västen blir lite onödigt stor. Ena bilden visar lilla västen, som du ser har den en rad mindre MOLLE.

Vi säljer även västen i delar, men du får bättre pris om du köper komplett set.
för information om respektive komponent hänvisar vi till de artiklar vi säljer löst, se nedan.

Producerad åt Försvarsmakten, men FMV underkände dessa på grund av NIR-kompabiliteten i sömmarna. Detta är inget som spelar någon roll för gemene man.
Ursprungligen kronmärkta men makulerade av FMV. Det är ej tillåtet att sälja kronmärkta varor, så alla "tre kronor" har makulerats på lämpligt sätt utan att skada varans funktion. I regel är kronans lappar bortsprättade och därmed finns sytrådsrester efter lappen på baksidan vilka i regel enkelt dras ut. För mer info om vår policy vad gäller kronmärkta varor, se nedan:
Produktinformation M90

Pris: 2999 kr

REALISATION! Ordinarie pris 3595 kr -17% rabatt. Spara 596 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten79 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40460

Produktfeedback

         Andreas skrev 2019-03-26 En mycket tilltagen stridsväst med många konfigurationsmöjligheter från grunden tack vare alla medföljande fickor. Och då denna väst kommer från Snigel Design så är det lätt att sätta dit andra delar från andra Snigel Design taktiska bärsystem utan att textilen, designen och färgerna ska missmatcha.\r\n\r\nMycket lätt tillgång till andra Snigel Design produkter som kan sättas på denna väst samt ersättningsdelar utifall kopplingar, remmar och liknande går sönder.\r\n\r\nDet viktiga att notera är att denna väst är mycket gedigen och även således tung när du börjar kitta den med fickor och fyller dem med magasin och dylik. Man märker definitivt att man har på sig den.\r\n\r\nDå den är så pass robust som den är så är det lätt att montera en vapenrem på vänster eller höger axel så att du kan bära vapnet direkt via västen utan att den börjar vrida och luta sig åt något håll av vikten. Västens största styrka är att den tar mycket vikt.\r\n\r\nDet viktiga att notera är att västen kan upplevas som stor så är du runt 165 cm med en kroppsvikt på 65-80 kg så kan jag starkt rekommendera den \"lilla\" varianten.

         John skrev 2019-03-13 Mycket nöjd med produkten och rödastjärnans insats. Fin produkt och leverans av högsta kvalite!

         Erik skrev 2018-12-19 Riktigt stabil väst, och iochmed att detta är ett helt system så följer det med riktigt många och bra fickor. Denna väst är ju utvecklad för armén och det märks, superbra kvalitet. Bra molle, och ett dolt ryggfack(blixtlåset är lite undangömt och skyddat) för plats för vätskeblåsa. Supernöjd!

         Tord skrev 2018-12-18 Mycket nöjd med produkten.Jätte snabb leverans.

         Karl skrev 2018-12-17 Superb, gedigen och multifunktionell väst. Köptes på rea och helt klart bästa produkten på marknaden för den summan, även vid ord. pris.

         Andreas skrev 2018-10-28 En stridsväst för t.ex. en seriös Airsoft-spelare som vill ha en väst som kan göra generellt allt. Den är robust i materialet som särskiljer den från billigare västar för specifikt Airsoftbruk. Fickorna och MOLLE systemet på västen är rejäla och tål att ryckas i. MOLLE ögglorna är tajta och fickorna sladdrar inte runt på västen, förutsatt att du drar remmarna om-lott på västens ögglor och fickornas ögglor. Fickornas MOLLE remmar är mycket tåliga och långa, och lösningen är knappfri för en snabb, enkel och mycket stadig lösning. Många fickor och många konfigurationsmöjligheter.\r\n\r\nDen största fördelen med Stridsväst 12 mot t.ex. andra västar är att den sitter fast på kroppen. Det märks i och med att den har remmar som går alldeles under armhålorna. Den har även ett nedre klickbälte, samt dragkedja och kan även kompletteras med flera klickbälten längs dragkedjan.\r\n\r\nDet går även att fylla ut ryggdelen med något så att västen sitter bättre mot ryggen. Exempelvis någon dummy platta av något slag.

         Mathias betygsatte 2018-10-08

         Niklas betygsatte 2018-07-25

         Sergij betygsatte 2018-06-08

         Dan skrev 2018-05-22 Blandade ihop den med stridsväst 2000 från lumpen, men ska nog få ordning på alla spännen och fickor ändå hehe. Väldigt bra kvalitet (såklart) och massor av fickor. Enkelmagasinsfickorna fungerar perfekt som hölster till Glock :)

         Anders skrev 2018-05-21 Detta är absolut den bästa stridsväst jag haft hittills. Jag tycker absolut att den är värd varenda krona. Du får plats med precis allt i denna väst. Det är nästan så att en ryggsäck blir överflödig. Köp den!

         Jakob skrev 2017-10-25 Väldigt bra kvalité givetvis men också superenkel att anpassa till sina egna behov.

         Kerstin betygsatte 2017-10-13

         Mi skrev 2017-09-15 Riktigt bra, bra kvalité och förstås fett snygg

         Lars skrev 2017-08-07 Stridsväst 12 är otroligt gedigen och det märks att det är gjort för verkliga skarpa uppdrag. Riktigt välgjorda fickor!

         Fredrik skrev 2017-05-24 Sjukt bra kvalité men känns inte helt genomarbetad på vissa ställen. Om man vill fälla ner bröstpanelerna så går dragkedjan inte igen som den ska till exempel. Är inget stort fan av bältet.

         Robert skrev 2017-05-18 Bättre väst till bättre pris finns inte

         Henrik skrev 2017-05-18 Väldigt välgjord och komplett. Massa fickor, som även kan användas på MOLLE-ryggsäck. Tog ett tag att justera västen, men när det var gjort satt den superbra!

         Arturs skrev 2017-05-09 Mycket snabb leverans. Mycket nöjd med Strv 12.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning