Templars Gear Dump Bag Short Multicam Tropic

En liten och smidig dumpficka som rymmer ca 4 magasin. Fickans ovandel har en justerbar elastisk öppning och en fjädrande metallförstärkning som gör att öppningen håller sig öppen.

Fickans underdel är gjord av kraftig mesh som gör att sand och vatten rinner ut.

Fickan kan rullas ihop eller vikas ihop till en liten kub och hålls så på plats med ett lättåtkomligt handtag. Handtaget kan fällas fram som ett lock, alternativt fästas så det inte är i vägen.

Fickan kan fästas på MOLLE. Du kan även använda MALICE-clips. Mått hopvikt ca 20 x 20 x 8 cm.

Vissa bilder visar fickan i Ranger Green.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 299 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39164

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning