Templars Gear Fast Magazine Machine Pistol Pouch Svart

En välgjord magasinsficka för k-pistar och långa pistolmagasin. Konstruktionen är optimerad för snabba magasinsbyten, men med minimerad risk för att magasinet faller ut. Fickan passar i princip alla dubbelradiga långa såsom MP5, MP7, EVO Scorpion, Glock 17 50-skottsmagasin osv.
Lämplig både för skytte och uniformsyrken.

Innersidan av fickan är försedd med friktionsmaterial och 4 mm bungee kan dras åt för att ge extra grepp.

På sidan är hållaren gjord av 2mm Kydex som gör att fickan håller formen.

Fickans framsida har insydd förstärkning av polymer och har utanpåliggande laserskurna fält vilket möjliggör fäste av ytterligare ficka utanpå. Fickan är helt MOLLE-kompatibel.

Fickan har dräneringshål i botten.
Vikt: 70g.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop9 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp9 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 199 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 29 kr
Posten29 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40006

Produktfeedback

         Emil skrev 2020-02-12 Passade inte sådär jättebra till ASG Scorpion Evo3a1 magasin. Inget jag skulle köpa igen till de magasinen. Däremot passade mina CZ P09 magasin utmärkt. Mollefästet passar inte så bra med mollesystem som har mellanrum(t.ex. Condor Modular Chest) ifall man vill att det ska sitta fast ordentligt. De sitter däremot väldigt bra på ett bälte.

         Emil skrev 2018-12-30 Funkar utmärkt till scorpion evo mag.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning