Templars Gear Shingle G3 AK4 Ranger Green

Generation 3 av Templar's gears magasinsficka av shingle-typ. Gjord för att passa magasin till G3/AK4, både stål, aluminium och PMAG samt magasin för SR25, M110 och liknande. Passar både 20-skotts och 25-skotts magasin.

Laserskuren MOLLE framtill som gör att du kan fästa ytterligare fickor utanpå.

Justerbar elastisk snodd som håller magasinet på plats.

Fungerar också till AK47-magasin, som då blir en lite rymligare ficka, så att inte "tanden" fastnar i fickan. Bra för dig som vill ha ännu snabbare drag.

Fickans innermått: 27x82x105 mm.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 229 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 29 kr
Posten29 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 42081

Produktfeedback

         Håkan betygsatte 2020-01-13

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning