Templars Gear Silent First Aid Pouch Multicam

En väldigt völgjord och genomtänk sjukvårdsväska för personlig sjukvårdsutrustning. Vissa skaer kan med fördel förvaras på utsidan såsom lister och Tourniquett. Resten kommer man lätt åt genom att dra i handtaget, då öppnas de bägge dragkedjorna och innehållet syns snabbt mycket lättöverskådligt.

Ett modulärt system på insidan, gjord av halvstyv polymer, gör att prylarna hålls på plats och syns tydligt.

Vissa bilder visar fickan i coyote.
HxBxD: 160x130x90mm
Vikt: 210g

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 399 kr

REALISATION! Ordinarie pris 489 kr -18% rabatt. Spara 90 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39140

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning