Templars Gear Single stack Pistol Tempest Grey

En ficka särskilt framtagen för smala pistolmagasin där patronerna ligger i en rad (single stack) samt magasin i samma storlek. Exempelvis Colt 1911 och Tokarev TT-33.
Passar magasin som är ca 20 mm tjocka och 33 mm breda.

Magasinsfickan är Templar Gears generation 3 ficka med smart konstruktion för att smidigt justera fickans passform och snoddens längd. En smart detalj är att de lösa snoddändarna hålls på plats med ett hål på baksidan.

Hål i botten för dränering.

Fickans höjd, exklusive dragsko och snodd (shingle) är ca 95 mm.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 159 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 29 kr
Posten29 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 42037

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning