Templars Gear Utility pouch MOLLE medium Multicam

Templar's gears flerbruksficka med laserskuren MOLLE på framsidan. Detta är mellanstorleken i deras serie. Insidan har två velcropaneler (en fram och en bak), så man kan fästa velcro-kompatibla fästen och liknande. Ena bilden visar fickan ut-och-in.

Utsökt kvalité och låg vikt.

Baksidan har MOLLE-fäste och dessutom spår för bälte. Horisontellt för 50 mm bälte. Vertikalt för 70 mm bälte eller axelrem. I mitten finns laserskurna spår för MALICE-clip eller liknande. Vita remsor visar dessa spår på bilderna.

Kraftig dubbelvägs dragkedja och dräneringshål i botten.

Fickans mått: 160x170x50 mm

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 249 kr

REALISATION! Ordinarie pris 299 kr -17% rabatt. Spara 50 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40110

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning