Warrior Universal Pistol Holster A-Tacs FG

Warriors universalhölster är ett mångsidig och anpassningsbart hölster som kan justeras för att rymma en mängd olika stora och små pistoler.
Justering av hölstret är enkelt och snabb med hjälp av kardborreband. Pistolen säkras ordentligt med hjälp av ett gjutet inre låshus i komposit som greppar varbygeln. Vapnet frigörs genom att trycka ner thumb-release-knappen.
Baksidan av hölstret har tre rader med MOLLE samt två MOLLE-flikar, vilket gör att den kan fästas på alla typer av riggar.
Perfekt hölster för udda modeller som det i vanliga fall är svårt att finna gjutna hölster till som exempelvis Luger, MK23, FNX, Makarov CZ 75 och liknande. Men passar även Glock, M9, P226 och andra vanliga pistoler.
Tillverkat i högkvalitativa US Mil-spec material. Fästs med MOLLE.

Warrior Assault Systems är ett brittiskt företag som länge levererat taktisk utrustning av ytterst hög kvalité till stridskrafter världen över, med visst fokus på brittiska elitförband. All utrustning är tillverkad av Mil-spec material och är NIR-anpassade för att få en korrekt signatur i bildförstärkare. Warrior har koll på detaljerna och är exempelvis extra måna om att använda rätt tråd för att få en genuint slitstark produkt.
Med en produkt från Warrior Assault Systems kan du lita på att du får utrustning som håller länge under de tuffaste förhållandena.

Lagerstatus just nu

Webbshop7 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp7 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 549 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 38918

Produktfeedback

         Esox skrev 2019-04-22 Bästa hölstret jag provat. Passar i princip varenda pistol perfekt. Testat med 1911 och med min huvudsakliga sidearm, en KJW KP-17 och dom sitter båda som gjutet. Att sätta vapnet i hölstret är smidigt och problemfritt. Att snabbt dra pistolen i en stressad situation är likaså det helt utan bekymmer. Svårt att se mig köpa ett annat hölster än detta i framtiden.

         Hans-Göran skrev 2019-04-18 Älskar den jämfört med mitt benhölster som hade en knapp tog flera minuter för att knäppa fast men med detta bara att ploppa i och den är fast xD

         Michelle betygsatte 2019-01-23

         Michelle betygsatte 2019-01-21

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning