Helikon-Tex Tritan Bottle Smoked

Helikon-Tex Wide-Mouth flaska är praktiska framförallt för att de har stor öppning som gör det lätt att fylla på dem med vätska, isbitar eller annat. Måttskala på sidan så det är enkelt att hålla koll på hur mycket man druckit eller mäta upp t ex 3 dl vatten. De är tillverkade av Tritan och helt BPA-fria. Tritan ger ingen smak till vattnet och är extremt stryktåligt.
Ett mycket prisvärt alternativ till Nalgene-flaskorna. Obs vissa bilder visan flaskan i "clear", denna är lite mer mörktonad.
Löstagbart filter/easy zipper medföljer.

Diametern är något mindre än Nalgene-flaskan, vilket gör att den passar i vissa koppar som Nalgene inte får plats i. De vi har testat i länkar vi till nedan.

Volym 1 liter.
Vikt 144 gram.
Mått ca 9 x 20 cm.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 119 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 41128

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Anders betygsatte 2020-01-13

         Thord betygsatte 2019-08-14

         Karl betygsatte 2019-06-03

         Per skrev 2019-05-24 Tar den före min nalgene alla dagar i veckan

         Markus skrev 2019-05-22 Kanonflaska! tar den före min nalgene alla dagar i veckan. den mörka färgen gör vattennivån extra tydlig och måtten på flaskan är bättre för en mer korrekt mätning. \r\nKvalitén är iprincip densamma flaskan flexar lite mer än Nalgene när man klämmer på den och en snabb invägning visa att Helikon-tex flaskan väger 40g mindre så antar att det är en tunnare plast men locket är robust och kommer inte gå sönder i första taget. \r\nStörsta pluset är att en \"Easy Sipper\" följer med den här det gör det inte till nalgene.\r\nså för många kronor billigare får man en flaska som gör samma saker och lite bättre! \r\n\r\n

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning