Light My Fire Ultimate Spork Kit Titanium Orange

Kit med en titaniumspork, en vanlig av plast samt ett fodral.
Denna sked-gaffel-kniv combo förenar civilisation och kreativitet på ett helt nytt sätt. Designad för Light My Fire av Skandinaviska designern Joachim Nordwall.
Sporken är perfekt för ryggsäcken, båten, picknickkorgen, lunchlådan, handväskan eller portföljen. Icke frätande, icke-magnetiskt.
Titaniumsporken väger endast 17 gram.
Längd 17 cm.

Light My Fire
Light My Fire är ett svenskt företag med egen lokal tillverkning. Tillhandahåller produkter för firlufts- och vildmarksliv av hög kvalitet och genomtänkt design.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 199 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 29 kr
Posten29 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40043

Produktfeedback

         Johan skrev 2018-10-19 Väldigt lätt att böja Titans kexen, vilket får plastskeden att framstå som mer hållbar. Detta är säkert inte fallet, men jag förväntade mig att den skulle vara "styvare" och stabilare. Fodralet känns inte heller det byggt för att hålla. Men inget av detta är förstås Röda Stjärnans fel. Och heller inte något egentligt "fel". Nej, bara min ärliga åsikt om en produkt som jag kanske hade lite för höga förväntningar på. Jag har ska dock inte säga att jag är helt missnöjd med produkten. Den gör trots allt sitt jobb... Men man får vara lite försiktig med den och tänka på hur man packar den osv. Nu har jag mest talat om titanskeden och fodralet. De flesta känner säkert redan till Spork originalet i plast. En mycket bra produkt för sitt låga pris.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning