Sawyer Vattenfilter Squeeze

Kompakt högeffektivt vattenfilter med enorm kapacitet. Väger in på 56 gram och filterar bort 99.99999% av bakterier (t.ex. salmonella, kolera, leptospiros, E. coli (ehec)) samt 99.9999% protozoer som t.ex. giardia och cryptosporidium.

Vattenreningsfiltret kan kopplas till medföljande vattenpåse eller till t.ex. en vanlig pet-flaska. Filtret har inbyggt munstycke så att du kan spraya vatten direkt från filtret in i munnen.
Sköljer du filtret från motsatt riktning återställs upp till 98,5% av flödeskapaciteten så du behöver alltså inte byta ut filtret för att det sätts igen. Eftersom filtret kan rengöras blir livslängden nästintill oändlig.

Perfekt tillbehör för vandring, överlevnad, prepping, ha i bilen och så vidare. Bra att ha hemma i nödfall eller i fritidshuset om det enskilda vattnet plötsligt skulle bli dåligt.

Ingår gör följande:
Återanvändbar vattenpåse ca 1 liter.
Sawyer 0.1 mikrometers membranfiberfilter
Munstycke
Rengöringsspruta

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 599 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 37434

Produktfeedback

         Filip skrev 2019-08-19 Fantastiskt filter, men påsarna är omständiga och tjorviga att fylla med vatten och använda. Har inte testat att köra filtret in-line med vätskeblåsa ännu, men det flyter på bra när vattnet ska renas direkt ur filtret. Jag hade använt en annan behållare för uppsamling av orenat vatten dock, påsarna som följer med funkar, men jag är inte helt nöjd med deras prestation i fält.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning