Sovsäck NATO original

Rejäl armésovsäck av NATO-modell, just denna är original från Holländska armén. Begagnad men i mycket gott skick och tvättat från förråd.

Smart konstruktion där sovsäckens underdel används som förvaringspåse. Underdel förstärkt med vattenskyddande tyg. Huvudet har en extra vattenskyddande del (används som förvaringspåse ihoprullad, men kan utrullad användas som förvaring av kängor eller liknande när man sover.)
Mycket kraftig dragkedja. På insidan finns ett löstagbart bomullsfoder. Står ingen temperaturangivelse, men bör klara ned till ca 0 grader, lämplig som 3-säsongssäck. På rund av den kraftiga konstruktionenn fungerar den bra för mer improviserade förläggningar. Mycket gedigen sovsäck av hög armékvalité. Vikt; 2,8 kg

Ihoprullad är den ca 37 cm bred och ca 27 cm i diameter.

Lagerstatus just nu

Webbshop38 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp39 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 529 kr

REALISATION! Ordinarie pris 599 kr -12% rabatt. Spara 70 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten79 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 6309

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Per betygsatte 2019-12-30

         Leif skrev 2019-09-10 trodde den skulle vara rymligare åt stora starka soldater!

         Bengt skrev 2018-10-19 En bra sovsäck som trots sin packvolym är förvånansvärt lätt. Bra med dragkedja "mitt på" och "uppåt" snarare än på en sida. Bra materialval och gediget sömnadsarbete. Klart prisvärd. Enda möjliga minuset är att den är svår att packa ihop - och som sagt - väldigt volymiös. Och den packas i "luvan" på säcken och inte en separat kompressionspåse, vilket gör att "den blir så stor som den är".

         Torbjörn betygsatte 2018-10-16

         Per betygsatte 2017-12-06

         Jonas skrev 2017-10-21 Mycket gedigen och tuff kvalitet. Står nog pall för det mesta. Varm! MEN, trots allt det positiva så är den för mig väldigt trång. Jag har inga problem med längden, jag är 192 cm, men speciellt över axlarna (och hela säcken i övrigt) så är den för trång. Jag är normalbyggd för min längd, men jag kan inte stänga den ända upp för då kommer jag inte ut. Över axlarna är den alldeles för smal för mig, det går inte att röra sig i. Dessutom är det ingen \"flärp\" på insidan på dragkedjan så då blir det ännu värre. Man bör nog vara väldigt smal för att det ska funka. Mycket nöjd med kvaliteten, och längden, men är man lite bredaxlad så är det för litet på bredden.

         Edvin skrev 2017-10-10 Riktigt bra och rejäl sovsäck.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning