EOTech 512.A65

Klassiker som är mycket populärt över hela världen. Original EOTech. Möjliggör eld med båda ögonen öppna vilket ökar synfält och djupuppfattningsförmågan.
5" långt och räcker i ca 1100 timmar på en uppsättning AA-batterier.
Fäste för Weaver-rail medföljer.

100% parallaxfritt.
Drivs av två AA-batterier, ingår ej.
Levereras i hårdplastlåda med skumgummi, utmärkt att ha i vapenbagen.


Detta sikte är rekylsäkert och kan användas på jaktgevär, gevär för målskytte och andra skarpa vapen med rekyl, även klass 1.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 5599 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40354

Produktfeedback

         Andreas skrev 2019-03-26 Ett högkvalitativt holografiskt sikte från EOTech som definitivt kommer höja dina upplevelser i dina airsoftspel i jämförelse med sikten för specifikt airsoftbruk. Detta är ett riktigt holografiskt sikte i kontrast till airsoft replikas så du får vad du betalar för.\r\n\r\nDet vill säga att holografiskt sikte med fullständigt parallaxfrihet vilket är när punkten befinner sig på målet oavsett vad du har kinden på kolven i relation till siktet. Samt även en äkta 2D - 3D bild av riktmärket och mindre förstorning av riktmärket när du använder t.ex. en 3x magnifier.\r\n\r\nDen största nackdelen med EOTech sikten i det stora generella är att de har låg battertid på kanske 600-1000 timmar. Inget som kanske påverkar en vanlig airsoftspelare men andra likvärdiga rödpunktssikten kan ha batteritider uppåt 50 000 timmar.\r\n\r\nEn annan viktig sak att ha i åtanke är att det finns likvärdiga sikten som tål betydligt mer stryk och ovaksam hantering, och som även är mer vattentåliga. Så ska du härja runt på en airsoftbana och slå vapnet mot omgivningen så finns det mer tåliga sikten. Dock tål detta sikte mer än airsoft replikas. Dessa sikten brukar generellt vara gjorda av flygplansaluminium.\r\n\r\nMen vill du ha ett riktigt slitstarkt sikte av militärklass så finns det tåligare sikten gjorda på exempelvis CNC 7075 flygplansaluminum med IPX8 klassifiering.\r\n\r\nDenna modell är ej kompatibel med nightvision.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning