101INC Rullväska Contractor Grön

Rullväska av Cordura® som passar perfekt för gear, vapen och allt vad man kan behöva trycka ner i den. Vissa bilder visar väskan i svart, men den här produkten avser alltså en grön.
  • Licensierat Cordura®-tyg
  • Två kraftiga hjul och utdragbart draghandtag
  • Löstagbar ficka
  • Kraftiga SBS-dragkedjor
Mer om 101INC Rullväska Contractor Grön:
Redig väska perfekt för utrustning eller resa. Försedd med hjul och teleskophandtag men man kan också alltid använda den som "vanlig" väska.

Tyget är kraftig Cordura® och dragkedjorna väl tilltagna från SBS. Baksidan är förstärkt med kraftiga plastskenor som dels ger stadga när man drar väskan men skyddar den också från markens fukt och smuts när man ställer ner den.
Hjulen är kullagrade och helt av plast (inga punkteringar), stora så att de kan ta sig fram i grus och liknande mark utan att köra fast som vanliga civila rullväskor.

Väskan är vadderad i yttertyget så att utrustningen skyddas. Velcropanel för fäste av t.ex. nametag.

I locket finns en stor ficka på insidan med dragkedja. Utanpå har du sidofickan som kan kopplas loss med hjälp av en dragkedja. Den har i sin tur en ytterficka och huvudfacket har i sin tur även en meshficka samt en transparent PVC-ficka, båda med dragkedja.

Mått ca 80 X 45 X 38 cm.
Motsvarar ca 137 liter

Under fälttest och foto av produkten ramlade undertecknad ner från taket på en övergiven sovjetisk hangar med väskan med sig. Väskan klarade sig trots full last utan skador vilket talar för dess kvalitet.

Lagerstatus just nu

Webbshop14 st
Butiken i Göteborg1 st
Butiken i Slutarp14 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 999 kr

REALISATION! Ordinarie pris 1299 kr -23% rabatt. Spara 300 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten149 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 36483

Produktfeedback

         Ralph skrev 2020-01-02 Verkar vara en bra väska, har dock ej använt den ute ännu. Det lilla facket på sidan sitter fast med en dragkedja och är svår att sätta dit igen. Den kommer förmodligen alltid sitta kvar där.

         Erik skrev 2019-12-16 Stor tålig väska så man fick plats med väldigt mycket Airsoftprylar i! Allt man behöver ha med sig ut till spel. Fickor på utsidan som går att ta loss till en liten väska. Dock inte så mycket fickor på insidan. Över lag väldigt nöjd med köpet!

         Bo betygsatte 2018-11-27

         Georgios skrev 2018-04-18 Riktigt mycket plats för alla leksaker

         Gleiipnir skrev 2018-03-18 Riktigt bra!! Grymt prisvärd och sväljer det mesta. Väldigt lätt att överlasta med 20kg begränsning på flyget 🙈

         Pär skrev 2017-07-11 Mycket större än jag trodde den skulle vara. Den är nog runt 30% större än en normal tygrullväska..

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning