Ryggsäck LK 35 SJV Svensk

Detta är sjukvårdsvarianten av den klassiska trotjänaren LK35, ryggsäck 35 liter. Sjukvårdsvarianten var byggd för att rymma en sjukvårdsväska under säcken, ramen var något större och ett midjebälte var monterat. Denna modell är idag väldigt populär bland retro-vandrare eftersom man praktiskt och prydligt får plats med sovsäckspåse i utrymmet avsett för sjukvårdsväskan.

Tillverkade av Haglöfs åt försvaret i en odödlig kvalitet av både tygmaterial och säck. Kraftigt avbärarbälte med vackert tjock svenskt kvalitetsläder (bör som alla läderdetaljer smörjas, speciellt då de legat i förråd). Väl tilltagna remmar så du kan fästa saker under locket, på locket osv. Axelbanden kan justeras i längd och sidled (genom fästena).
Påsen låses dels genom locket men även åtdragbart med kraftig rem och stållås. Svensk kvalitet rakt igenom.

Stabil mes (ram) av stål som säcken är fäst på, tämligen populärt att montera bort säcken och fästa annat på mesen som t.ex. kabelutrustning, grg-bumpor med mera. Extremt gedigen konstruktion som håller för det mesta samtidigt som vikten inte är extrem.
Mycket bra skick. Har legat i förråd och kan ha fått visst slitage därifrån men att betrakta som nyskick eller obetydligt använda.
Dessa ryggsäckar börjar bli mycket svåra att komma åt och dessa kan vara de sista vi kommer ha. På vissa bilder ses ryggsäcken med tillbehör som tält och liggunderlag, dessa ingår ej.
Mått på mes/ram 62x36x10.5 cm.
Vikt ca. 2.5 kg.

Lagerstatus just nu

Webbshop92 st
Butiken i Stockholm1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp92 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 599 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten79 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39360

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Arnulf skrev 2018-09-14 Så jävla nöjd! Precis som i lumpen när det begav sig! Älskar särskilt att man när man ankommit lägerplatsen kan ta bara ramen och bära annat som ved eller vatten med.

         Bengt Martin skrev 2018-08-06 Mycket nöjd helt i nyskick väldigt prisvärt.

         Jens Ivar betygsatte 2018-06-05

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning