Ryggsäck Med Vätskesystem Svart

Vätskesystem integrerat i en ryggsäck. Vätskeblåsan rymmer ca 2 liter. Slang för att lätt kunna dricka löper till framsidan. Ryggsäcken har flera fack och fästen på utsidan och passar perfekt för kortare turer. Ryggsäcken rymmer ca 10 liter, kan dock komprimeras så den sitter tight även om man bara har vätskeblåsan i. Har axelremmar, midjebälte och bröstrem.

Gedigen kvalité. Vi på RSM använder denna och är mycket nöjda. Används främst vid långdistanspass (löpning 3 mil) för att får med sig vätska. Ryggsäcken har ventilerande remmar, sitter tight mot kroppen och skaver inte. Kan verkligen rekommenderas!

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 349 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 27317

Produktfeedback

         Anton skrev 2016-03-08 Var exakt som jag trodde att den var.

         Thomas skrev 2015-02-12 Bra storlek för mitt ändamål. Extra skoterhandskar, tunn tröja, mössa och lite fika får plats utan problem. Men ändå känns ryggsäcken liten och smidig. Dock så frös slang och munstycke ihop ganska omgående, försökte blåsa tillbaka vattnet ner i påsen igen, men det hjälpte inte. Men det är inte så konstigt när dessa ligger blottade för fartvinden vid körning. Men det är såklart inget fel på produkten, den är helt enkelt inte avsedd för skoterkörning med blottad slang och munstycke. Nästa gång kör jag med slangen instoppad under jackan, tror det kommer fungera bättre.

         Rickard betygsatte 2014-10-16

         Fredrik betygsatte 2014-04-08

         Emil skrev 2014-03-31 Den var mycket bättre än jag förväntade mig för det priset. Lagom med plats för någon tröja och ändå bekväm att bära!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning