Armbandsur Pilot Fliegeruhr

Quartzklocka med boet i rostfritt stål och armband av läder. Självlysande visare och timmarkeringar, som laddas av ljus och sedan lyser. Sekundvisare.

Med vintage-look. I princip en exakt kopia av de pilotur "Fliegeruhr" som IWC mfl. tillverkade för Luftwaffe under 40-talet. Självlysande visare. Boets diameter; 43 mm

Helt ny klocka som levereras i presentkartong. Klockan är batteridriven. 6 månaders garanti. Vid leverans är "tidomställarpluppen" utdragen med en liten spärr så batteriet ej slösas, dra bort spärren och tryck in "tidomställarpluppen" så börjar den gå.

Kapslingsklassning: 30 meter (3 bar).
Detta innebär att den är stänkskyddad. Värdet refererar till lufttrycket som används i testet av vattentäthet (IS 2281). Notera att kapslingsklassen av klockor och dess värden alltså inte innebär att klockan kan dykas med ned till 30 meter djup.

Lagerstatus just nu

Webbshop5 st
Butiken i Göteborg1 st
Butiken i Slutarp6 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 689 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 16325

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Marcus skrev 2020-01-27 Urläcker klocka i bra kvalitet för sitt pris. Den ska ju bäras utanpå handskarna så tänk på att klockan är ganska bastant. Värt pengarna.

         Johan betygsatte 2019-01-11

         Lukas skrev 2013-01-24 Ger en härlig vintage-känsla, passar fint till vardags när man inte känner för att ha sin allra finaste kostym på sig. Stabilt läderband. En söm har dock lossnat lätt, men det är enbart till en ringa estetisk nackdel. Mycket nöjd över produkten.

         Kenneth skrev 2012-08-28 Bra klocka.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning