Bodyguard Dog Defense

Dog Defense är en självförsvarsspray för att avbryta hundslagsmål och hundattacker. Vid användning skapas ett omedelbart obehag i hundens luftrör och slemhinnor. Sprayen avger även en stark doft som verkar avskräckande och irriterande. Tyvärr finns det hundägare som är olämpliga som sådana och med vilka hundar kan uppträda aggressivt. En trygghet för dig och din hund om det skulle komma fram en aggressiv hund mot er.

Dog Defense har en räckvidd på ca 3m och fungerar som en förlängd arm för att stoppa eller avskräcka hundar som är på väg att attackera. Ju närmare hunden är desto starkare blir effekten. Både doften och ljudet skrämmer hunden och om den inte genast avlägsnar sig drabbas den av en kraftig irritation i slemhinnorna såsom ögon och nos. Vanligaste reaktionen är nysningar.

DogDefense har också en isande effekt då den kommer in till huden. Detta för att efterlikna en känsla av kallt vatten, vilket är det som ofta rekommenderas att användas vid hundslagsmål. Produkten har desinficerande egenskaper så man kan spraya även om hundarna har hunnit skadat varandra. Dog Defense ger inga bestående skador på hunden!

Munstycket är en helt ny idé och utformat för att det inte ska gå att rikta fel (fingret passar bara från ett håll) samt ge en optimal spridning av strålen på lagom avstånd. Munstycket skyddar även så att sprayen inte kan utlösas i fickan. Ingen krångligt lock att få av när det är bråttom. Sprayen har även ett bältesclips som gör det möjligt att enkelt fästa den i t.ex. bältet.

Licensfri: ja.
Räckvidd: ca 3-4 meter.
Innehåll: Vatten, Etanol, Butan/Propan, Mentol.
Volym: 40 ml
Vikt: 56 g.
Höjd: 93 mm.
Bredd: 34 mm.
Omkrets: 115 mm.
Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg1 st
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 179 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 41291

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Timo betygsatte 2019-07-22

         Anton betygsatte 2019-04-30

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning