Morakniv Garberg Black C Multi-Mount

Först kom Garberg, Moras mest robusta kniv någonsin. Nu följer vi upp succén med ytterligare en variant - denna gång i kolstål. Det 3,2 mm tjocka bladet är utvecklat för att klara ordentliga utmaningar, dessutom kan du lätt göra upp eld och slipa det i fält. Med Garberg Black C i packningen har du alla möjligheter att överleva i vildmarken.

Tillverkas i Moraknivs fabrik i Mora, Sverige. Detta är den mest robusta kniv Morakniv någonsin gjort. Bladet har en speciell profilslipning (Scandi-grind) som gör kniven lättare att hålla vass. Dessutom går bladryggen att använda med tändstål, så att den livsviktiga elden alltid är nära till hands.
Kniven har full tånge vilket betyder att bladet går med full bredd genom hela handtaget vilket borgar för extremt hållbarhet.

Knivslidans Multi-Mount är en mångsidig monteringslösning som gör det möjligt att fästa kniven i stort sett vart du vill och du kan fästa och lossa kniven på bara några sekunder. Självklart är det också möjligt att ta kniven direkt ur knivslidan för ännu snabbare användning. Monteringen är MOLLE-kompatibel.

Vikt: 240 g
Total längd: 229 mm
Bladlängd: 109 mm
Bladtjocklek: 3,2 mm


Lagerstatus just nu

Webbshop19 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp19 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 799 kr

REALISATION! Ordinarie pris 1099 kr -27% rabatt. Spara 300 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 42706

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Thomas betygsatte 2020-02-15

         Michael betygsatte 2020-02-05

         Karl-Otto betygsatte 2020-02-03

         Bo skrev 2020-01-30 Mycket prisvärd; svenskt kvalitetsstål; helt enkelt ett kvalitetsverktyg att ha med i bältet för alla friluftsverksamheter. Som några auktoriteter inom bushcraft säger: "Om jag skulle välja en enda kniv, skulle det vara en Mora Garbergs".

         Bengt skrev 2020-01-27 Robust kniv, som genom kolstålsbladet blir väldigt enkel att hålla vass. Multimountslidan är praktisk, även om jag tycker att läderslidan hade varit snyggare. Riktigt bra knivhandtag!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning