Morakniv Garberg Multi-Mount

Morakniv Garberg är en kraftfull fulltångekniv som konstruerats för att utföra de tuffaste uppgifterna. Tillverkas i Moraknivs fabrik i Mora, Sverige. Detta är den mest robusta kniv Morakniv någonsin gjort. Det 3,2 mm tjocka bladet är tillverkat av svenskt rostfritt stål av högst kvalitet som specialbehandlats i fabriken för att göra det ännu starkare. Bladet har en speciell profilslipning (Scandi-grind) som gör kniven lättare att hålla vass. Dessutom går bladryggen att använda med tändstål, så att den livsviktiga elden alltid är nära till hands.
Kniven har full tånge vilket betyder att bladet går med full bredd genom hela handtaget vilket borgar för extremt hållbarhet.

Knivslidans Multi-Mount är en mångsidig monteringslösning som gör det möjligt att fästa kniven i stort sett vart du vill och du kan fästa och lossa kniven på bara några sekunder. Självklart är det också möjligt att ta kniven direkt ur knivslidan för ännu snabbare användning. Monteringen är MOLLE-kompatibel.

Sandvik 14C28N
Vikt: 272 g
Total längd: 229 mm
Bladlängd: 109 mm
Bladtjocklek: 3,2 mm


Lagerstatus just nu

Webbshop40 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp40 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 699 kr

REALISATION! Ordinarie pris 999 kr -30% rabatt. Spara 300 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 36175

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Jerker skrev 2019-09-18 Kvalitetskniv, bra till grovjobb. Funkar som jaktkniv men lite onödigt tung till det.

         Alexander skrev 2019-05-24 Det är inget "superstål" som t ex 3V eller elmax, men Sandviks bästa knivstål håller ändå mycket god kvalitet. Ganska hård att strigla, men håller en bra egg ganska länge. Har klyvt både smått och ganska stort virke med den och den rakar fortfarande av armhåren. Handtaget är helt OK. Det är inte obekvämt på något sätt. Lite halt, men inte så man känner sig osäker med greppet. Scandislipningen är nästan bra från fabrik. Där är en liten sekundär egg på kniven, men en ordentlig omgång på de egna slipstenarna så är den riktigt fin. Fabrikseggen har lite verktygsränder kvar också. Ryggen är så perfekt den kan bli för att dra ett tändstål på. Massor med gnistor och enkelt. Kan även dra det på undersidan av handtaget om det känns bättre. Det är orättvist att jämföra Garberg med t ex en semicustom Bark River Bravo1 i CPM 3V, men jag köpte min Garberg för 700 kr och det är den solklart värd.

         Johannes betygsatte 2019-05-07

         David skrev 2019-05-07 Jättebra kniv och leverans utan strul. Enkelt och bra!

         Christoffer betygsatte 2019-03-14

         Johan betygsatte 2018-12-11

         Wille skrev 2018-01-31 Kniven och multi mount systemet va fantastiskt. Rejäl robust kniv, och smidigt och mångsidigt med multi mount systemet! / @outdoor_nordic

         Ronnie betygsatte 2017-05-02

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning