Nordic Pocket Saw Original

Originalversionen av Nordic Pocket Saw är en smart kedjesåg med liten packvolym och låg vikt, vilket gör den enkel att ta med sig i ryggsäcken eller fästa på sitt bälte.
Riktigt effektiv och klarar även av grövre pinnar vilket vajersågar kan ha problem med.
Sågkedjan av värmebehandlat högkarbonstål är 65 cm lång och har 33 sågtänder som är placerade i båda riktningarna för att ge maximal prestanda vid användning. Handtagen är tillverkade av slitstarkt nylon och är extra stora för att ge ett bekvämt och säkert grepp även när de är blöta. Sågkedjan är kvalitétstestad i ett svenskt laboratorium där resultaten visade att Original står emot en kraft 20 gånger starkare än vad en människa kan åstadkomma vid användning.
För att nyttja Original år efter år rekommenderas användaren att hålla kedjan ren, smörja den med klassisk kedjeolja och slipa den med en 4 mm rundfil vid behov.
Levereras i nylonficka.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 489 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 41314

Produktfeedback

         Johan skrev 2019-09-02 oj sicken toppengrej!, har använt den att såga ner tjocka grenar från äppleträd (sågen gick nätt och jämt runt) otroligt smidig och lättanvänd. Kommer alltid att ha med mig denna i bilen

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning