Överlevnadskniv

Enkel överlevnadskniv. Kapsylöppnare på bladet. Handtaget har en kompass och inuti finns fiskelina, 3st tändstickor och plån, fiskekrok samt synål. Levereras med ett fodral av skinnimitation och ett bryne.
Bladets längd: 14cm
Total längd: 28cm

Lagerstatus just nu

Webbshop10 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp10 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 149 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 25544

Produktfeedback

         Martin betygsatte 2019-04-28

         Jonte skrev 2017-10-05 Vad kan man säga?\r\nBladet känns riktigt löst, kompassen känns som att den inte riktigt har koll på läget. Tändstickorna sprack ganska så snabbt. Handtaget är väldigt obekvämt. \r\n\r\nSjälva slidan skar det sönder ganska så snabbt, även den där som ska hålla fast knivens handtag gick sönder ganska så snabbt.\r\n\r\n

         Niklas skrev 2017-07-18 Ha -trodde inte denna fanns langre!\r\nDetta ar ju den klassiska \"Rambo\" kniven man kunde kopa pa hobbex for manga ar sedan, hrm valdigt manga ar sedan... \r\n\r\nRekommenderar ett y-tube klipp dar en recenserar denna -det ar helt fantastiskt. \r\nDet ar ju en skit-kniv men anda nagot man ville ha. Bladet bojer sig o den gar av i plastskaftet. Det ar ju langt ifran en kniv som ar vard att lagga pengar pa och som definitivt inte kommer hjalpa dig i en nodsituation -ja forutom om du hittar en flaska -da kan du oppna den med kniven...\r\n\r\nDock 5 * bara for det ar en \"klassiker\" men kop den inte o tro du ska overleva i skog o mark med den...\r\n\r\nTa inte illa upp RS, men det ar ju sant.

         Jonte skrev 2015-12-28 Kniven har ett väldigt obekvämt handtag vilket är ett stort minus. Dock går det att åtgärda med självhäftande camouflagetejp som går att köpa här på stjärnan. Då kniven är väldigt vass och slidan inte är så tålig skär den rakt igenom. Går att fixa med gaffatejp. Tändstickorna är svaga och går lätt sönder. Slipstenen som följer med är lika stor som en tumme vilket ger en stor skär risk. Kompassen känns lite flummig.

         Per betygsatte 2015-05-13

         Anna skrev 2014-08-31 trillade i sär andra dagen

         Alexander skrev 2014-08-04 Något "plastig" men inte så mycket att klaga om för det priset

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning