PowerPlus Tiger Solpanel med USB och 12 V

Tiger är en högkvalitativ solpanel med god effekt och mycket kompakt format. De dubbla solcellerna klarar av att ge en uteffekt på i snitt 3,5 W vid soliga förhållanden.

Solcellerna levereras i ett smidigt fodral som kan fällas ihop. Fodralet är försett med flera fästöglor och har en inbyggd ficka för utgångarna. Utgångarna är vanlig USB (5V) samt 12V 20mm "cigarettuttag".

Mest lämplig är Tiger för att ladda en power bank (köps separat) men du kan även direktladda exempelvis mobiltelefon. Däremot är Iphone ganska kinkig med laddströmmen och kommer ett moln så varnar Iphonen. Men vid starkt solljus fungerar det även att ladda en Iphone 7 som vi testade med. Problemet är att om solljuset tillfälligt försvinner så säger telefonen "Det är möjligt att tillbehöret inte stöds" och sedan börjar den inte ladda igen förrns man dragit ur och satt i sladden (alternativt att laddströmen gått ned till 0, exempelvis genom att öppna/stänga solpanelerna). Aja, Iphone 7 kanske inte är det bästa ändå i en krissituation...

12V uttaget ger en laddström på ca 0.3A, kontrollera att din 12V apparat du tänkt driva eller ladda klarar sig på just 0.3A/3,5W.

Mått ihopfällt (LxBxH): 18x15x4cm
Mått utfälld med 2 solpaneler: 18x30x3 cm.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Stockholm0 st   Få epost när varan finns i Stockholm
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Malmö0 st   Få epost när varan finns i Malmö
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 679 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten37 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 37350

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning