Magnum Hi-Tec Mach I 8.0

Otroligt lätt känga från klassiska Magnum som snarare kan viktmässigt jämföras med träningsskor i stället för klassiska kängor. Den har dessutom en atletisk passform så att den sitter stabilt mot foten och du kan röra dig maximalt.

  • Mycket lätta och atletiska kängor
  • Passar både i yrket, på stan och som fältkänga
  • Fodrad och klarar kyla

Mer om Magnum Magnum Hi-Tec Mach I 8.0:
Material:
Kängan är utrustad med en yttersula av gummi som ger mycket bra grepp, en "EVA" mittensula samt "M-P.A.C.T" innersula för maximal komfort och stötdämpning.

Kängan är dessutom förstärkt i tå och häl för ökat skydd samt tillverkad utan metall för minimal vikt.

Funktioner:
Kängan är verkligen extremt slimmad och mycket lätt, till exempel väger storlek 42 endast 650 gram styck. Den slimmade och tunna designen gör dock att du behöver gå in kängan under ca tre dagar för att den ska forma sig efter foten. I början upplever man ofta att öljetter och detaljer skaver.

Denna känga är något fodrad och skyddar därför ganska bra mot kyla, perfekt för vår, höst och vinter. Dessutom är kängan förvånansvärt vattenskyddad och kan användas för fältbruk i skog och mark under ett par dygn. Dock är plösen ventilerande, så där kan regnvatten komma in. Kängan är däremot något för fodrad för att användas då det är riktigt varmt, då bör man välja en mer luftig känga, exempelvis Magnum Elite Spider.

Denna känga är ordentligt testad av oss på Röda Stjärnan och vi blev positivt överraskade av funktionen och har använt dem både som marschkänga i stadsmiljö och som vanlig fältkänga. Den låga vikten och extrema komforten gör den också bra som vardagskänga.

Tänk på detta:
Kängor med en kombination av läder och syntetmaterial tar du hand om genom att smörja med antingen läderfett eller vax på själva lädret och spraya gärna textilytorna med textilimpregnering.

Mockakängor vårdas med mockaborste och mockaspray.

Om Magnum Boots
Magnum är ett välkänt varumärke som har funnits sedan 1982. Företaget grundades då det fanns ett behov för kvalitativa kängor som även var atletiska. Behovet kom främst från militären. Magnum finns i dag i över 80 länder.

Pris: 1299 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Stockholmsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Malmöbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 26293

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Viktor betygsatte 2016-10-21

         Tim betygsatte 2016-03-22

         Stefan skrev 2016-03-14 Har gått med dom i en vecka nu och är riktigt nöjd kommer få vara med på hv övningen och höstens jakter 👍

         Piter betygsatte 2016-03-11

         Piter skrev 2016-03-11 Perfekt

         Pontus skrev 2015-07-20 Riktigt smidiga och lätta kängor!! Använt inom försvaret ute i fält och det största som slår en är hur lätta de är. Smidiga som gympaskor och slitstarka som marschkängan 90! Rekommenderas varmt.\r\n(Dock inte helt vattentäta men det hade jag inte räknat med heller.)

         Timmie skrev 2015-07-10 Gryma

         Jocke skrev 2014-02-28 Riktigt bra skor, passar som handen i handsken :-p snygga och bekväma och är riktigt slitstarka, passar till de flesta aktiviteter. Och är grymt beundrad av tiden det tog för mina varor att komma hem, på under 24 timmar fraktades mina varor från Stockholm till Göteborg

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning