Templars Gear Cargo Pouch Large Ranger Green

En större flerbruksficka från Templar's gear i utsökt kvalité. Passar perfekt för att fästa på stridsvästens rygg eller på ryggsäcken, för att få extra lastutrymme. Kan även bäras på framsidan av stridsvästen för att lättillgängligt få med sig fler granater eller annan utrustning.

Kraftig dragkedja och dräneringshål i botten.
Notera att dessa antingen levereras med fyra eller sex MOLLE-band på baksidan, varierar beroende på tillverkningsbatch från Templar.

Fickans mått: 220x60x120mm
Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 249 kr

REALISATION! Ordinarie pris 279 kr -11% rabatt. Spara 30 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39170

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning