Templars Gear CPC Shingle Front Panel MultiCam Tropic

Denna frontpanel är avsedd för Templars Gears CPC plate carrier. Med denna panel kan du ha fickor fastsatta och optimerade för uppgiften och snabbt ta av eller byta panelen. Ett tips är att ha två paneler kittade, exempelvis för olika vapensystem eller uppgiftstyper.

Denna model har redan 3st 5.56/STANAG/M4 magasinfickor fastsydda, så vet du med dig att du ska använda just dessa magasin kan det vara klokt att ha redan fastsydda fickor på panelen.

Panelen är även utvecklad för att kunna användas som en micro chest rig. Man får då skaffa lämpliga remmar och beslag samt sätta velcro-hona på baksidan. för attt underlätta bygget ingår hona till 25mm clipset.

Panelen är kompatibel med flera olika västsystem som har denna typ av 25 mm clips-fästen. Med öglorna i sidan kan den händige fästa panelen på flera olika typer av taktisk utrustning.


Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 699 kr

REALISATION! Ordinarie pris 799 kr -13% rabatt. Spara 100 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40000

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning