Strike Systems 552

Välfungerande sikte för airsoft. Du kan byta färg på korshåret (rött och grönt) och justera det utifrån höjd och vind. Det har en knappsats baktill med on/off kontroller för justering av riktmedlets färg samt ljusstyrka.

Drivs med två st. AAA-batterier (ingår ej) som förvaras i ett lättåtkomligt utrymme som låses med en spak. Siktet har ett enkelt låssystem för montering på standard weaver/picatinny-rail.
Riktmedlet är av typen korshår.

Vi rekommenderar detta sikte!


Siktet är avsett för luftgevär, airsoft, .22LR eller liknande.
Vi rekommenderar ej detta sikte till skarpa jaktgevär klass 1-3 eller vapen med liknande kaliber.
Kraftiga luftgevär eller airsoftvapen av HPA eller GBBR-typ kan behöva rekylsäkra sikten och vi kan inte garantera att detta sikte håller på sådana vapen.

Lagerstatus just nu

Webbshop6 st
Butiken i Göteborg4 st
Butiken i Slutarp6 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 949 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 21186

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Andreas skrev 2019-03-26 Strike Systems 552 är en gedigen HOLO replika för airsoftbruk och en av de bättre airsoftvarianterna av just denna typ. \r\n\r\nNotera att detta sikte samt alla dess olika airsoftvarianter inte är ett äkta holografiskt sikte. Detta är ett rödpunktssikte med LED-ljusprojektion. Ett riktigt holografiskt sikte som exempelvis EOTech har ett 2D-3D riktmärke med en icke synlig LED-ljuskälla.\r\n\r\nJust denna modell har både ett grönt och rött riktmärke. Notera att det röda riktmärket lyser starkare än det gröna. Det gröna riktmärket fungerar bra i mörker men är inte särskilt synligt i dagsljus.\r\n\r\nLjusstyrkan är bra tilltagen för att vara en airsoft replika men är inget som står sig i jämförelse med varken riktiga holografiska sikten eller rödpunktsikten. Riktiga sikten lyser betydligt bättre i dagsljus och har en helt annan klarhet på riktmärket och dess konturer både med eller utan t.ex. 3x magnifier.\r\n\r\nOm siktet ska jämföras med riktiga sikten så kan jag redan nu säga att du får vad du betalar för, och det märks på ljusinsläppet. Detta är ett sikte som är perfekt för airsoftbruk men notera att glaset inte är helt transparent. Glaset är något mörk så det kan påverka ditt mörkerseende.\r\n\r\nEtt helt godkänt airsoftsikte för 1000 kr men går du upp lite i prisklass till 3000 så kan du få ett betydligt bättre och ett riktigt sikte.

         Karl skrev 2018-05-16 Lite screen glare från solen, bra ljus styrka i skitet annars.

          betygsatte 2018-01-21

         Fredrik skrev 2017-09-05 Känns stabil och robust. Glaset verkar reflektera mindre av omgivningen än dom billigare holo sikterna, vilket är bra. Lysstyrkan går att ställa starkt nog för att funka i solsken samt lågt nog för att funka i mörker, vilket många andra holo och rödpunkt inte gör.

         Anton betygsatte 2017-02-20

         Eric skrev 2014-07-21 MKT bra. Ljusstark. Ännu en bra produkt av Strike System ;)

         Benjamin skrev 2014-07-14 Skön känsla, kraftigt och tål mycket! Dock är ljusstyrkan lite klen vid utomhusspel i dagsljus.

         Nick betygsatte 2014-06-21

         Kim betygsatte 2013-05-10

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning