Ryggsäck Bundeswehr Kanvas OD

Snygg ryggsäck av kraftigt kanvas. Nytillverkad variant av Bundeswehrs ryggsäck. Ett stort fack samt två sidofickor. Ett mindre fack på framsidan. Stort lock med en liten ficka på insidan. Locket har fastsydda remmar så man kan fästa saker på locket; kanske kokkärl, yxa eller en tarp.

Spännen och remförstärkningar av stål. Förstärkt i botten med extra tyg.

Ryggsäcken är av kanvas och mjuk. Väger lite och tar liten plats då den är tom.

Tyska arméns vikbara liggunderlag passar perfekt i en ficka längs ryggen. Om liggunderlaget är monterat så ger det stadga till ryggsäcken och skyddar ryggen mot eventuella vassa föremål.

Vill du förvara en ihopprullad filt eller liknande under topplocket så kan du fästa remmen i dragsnöret som löper längs kanten, sitter då säkert.

Ryggsäcken är en härlig retro-säck för dagsturer eller kortare övernattningar. Bärsystemet är av enklare slag, så bör nog inte packas extremt tungt, vi tycker det är lagom med ca 5-7 kg.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 379 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 7078

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Kent skrev 2019-06-17 Den var nästan som jag förväntade mig Bilderna gav skenet av att vara något större än den i verkligheten var

         Oskar betygsatte 2019-02-27

         Niclas skrev 2019-02-23 En helt fantastisk rygga för en dags tur. Det har blivit min go to bag när jag ska ut i skogen. I facket mot ryggen har jag lagt en skärbräda eller mitt grill galler för bättre stöd mot ryggen

         Simon skrev 2018-12-19 Väldigt rejäl ryggsäck som passar utmärkt om man ska ut i skogen. Rekommenderar att man även skaffar ett BW liggunderlag, då den gör ryggsäcken mer stadig och bekväm mot ryggen.

         Hampus skrev 2018-10-29 Mycket fin ryggsäck, sitter bra på axlarna och är väldigt rymlig. Skulle rekommendera att köpa ett sitt underlag för det finns en ficka inuti. Det hjälper mycket för bekvämligheten.

         Martin skrev 2018-03-13 Ryggsäcken var helt ny, spännen i metall och riktigt bra kvalitet på sömmar och tyg. Precis vad jag letat efter och jag är mycket nöjd!

         Annica betygsatte 2017-02-14

         Anton betygsatte 2015-08-27

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning