EDC kit Tacticool

En bra grund för ditt EDC-kit. Levereras i ett praktiskt hard-case som försluts med 4 spännen. Detta hard-case är försett med uttagbar vaddering.


Det väl tilltagna innehållet kan användas var för sig eller förvaras i asken och bygga upp en överlevnadsask eller EDC-kit.

Följande ingår:
- Hardcase i stryktålig plast. Innermått ca 150 x 94 x 37mm
- Fällkniv med inbyggd kapsylöpnare och muttermejsel. "Låser" i utfällt läge med en klack.
- Tacticol penna. Tillverkad av svarvad aluminium med den rätta EDC-designen. Dessutom kan den användas som glaskross då det är hårdmetallände. Utbytbar bläckpatron. Gedigen känsla då den är gjord i svarvad aluminium.
- Kompass med vridbart kompasshus och snöre.
- Ficklampa som drivs av 1st AA-batteri (ingår). Intressant design med zoombar ljusstråle, som antingen ger väldigt fokuserat eller väldigt spritt ljus genom att man för framdelen fram eller tillbaka. Tryckknapp baktill. 3 lägen: starkt ljus, svagt ljus, strobe. När du tänder lampan är det starkt ljus, sen trycker du av/på för att välja nästa läge.
- Mini LED-lampa med nyckelring. Drivs av 2 x CR2016 batterier (ingår).
- Eldstål med krftigt handtag och skrapbleck i metall.
- Visselpipa. Tillverkad av lättmetall. Spännande dubbelpipig design.
- Multifunktionellt "kreditkort". ett kort med utskurna funktionsytor som gör att kortet fungerar som ett multiverktyg i sig; kniv, kapsylöppnare, såg, konservöppnare, skiftnyckel, linjal mm.

Lagerstatus just nu

Webbshop23 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp23 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 249 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39060

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Johan skrev 2019-07-17 Kompassen fungerade inte, den verkade ha blivit avmagnetiserad.

         Mikael betygsatte 2019-06-14

         Viktor betygsatte 2019-01-30

         Jan betygsatte 2019-01-22

         Q-ben skrev 2018-12-17 Hardcase: plasten böjer sig lätt vid delen där knäppena är. Känns inte som att den är så stryktålig.\r\nDen lilla fällkniven var väldigt trög i början med att fälla ut.\r\nDen taktiska pennan får ett plus. (alltså inget negativt om den)\r\nKompassen funkar och verkar stämma bra. \r\n+på den lilla ficklampan\r\nMini-LED funkar som alla mini-LED gör (inget negativt där heller.)\r\nEldstålet är inte testat än men det verkar vara bra kvallité på det. Tycker även om att det är lite tjockt jämnfört med eldstålen ifrån \"light my fire\".\r\nVisselpipan får +\r\nOch det lilla multikortet förstår jag mig inte på men trevligt med det lilla fodralet.

         Rasmus skrev 2018-08-11 Kompassen och ficklampan är lite sådär i kvaliteten men fortfarande extremt prisvärt kit och har man extra batterier till ficklampan så är det inga problem då det tar max 30 sekunder att byta batteri även i totalt mörker då den är användar vänlig. Och ”kreditkortet” är mycket bra att ha i fält då man glömt konservöppnaren.

         Per betygsatte 2018-08-09

         Johan betygsatte 2018-07-29

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning