ASG CZ Scorpion EVO 3 A1

ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 är ett populärt airsoftvapen som håller vad det lovar. Bössans robusta och ergonomiska utförande gör den härlig att spela med. Den är rapp och har bra räckvidd trots att den är relativt kort. Detta är den uppdaterade 2018-verisonen med ännu bättre interna delar.

ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 är mittviktad så den ligger stabilt och känns ej framtung eller vinglig. Utvecklad helt av ASG i samverkan med CZ. Väl tilltagen gearbox och polymerkroppen är mycket hållbar. Elektroniskt styrd gearbox. Inbyggd mosfet.

  • Trevligt airsoftvapen för den som ställer högre krav på sin utrustning
  • Lätt och smidigt vapen som passar för CQB med också skogsspel och milsim
  • Rapp och kompakt och har en riktigt bra räckvidd trots sitt korta utförande.
  • Rak kulbana och mycket god prestation direkt ur kartongen


Mer om ASG CZ Scorpion EVO 3 A1:
Quick spring change-systemet gör fjäderbytet till ett nöje. Riktmedel medföljer (vilket det inte gjorde på första versionen). Likt originalet så har vapnet sistaskottspärr, när magasinet är slut slutar vapnet skjuta. För att återuppta elden så behöver bolt-catchen tryckas till. Fyra olika eldlägen: singel, 3-skotts-burst och auto samt safe. Den inbyggda mosfeten övervakar batteriet och cykler av gears dessutom har den sistaskottsspärr så man slipper torrskjutning. Den är mycket "mek"-vänlig och de flesta komponenter är V2.

Läs gärna en utförlig recension av ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 på vår blogg


Specifikationer
Utgångshastighet 0,20 g:ca 120 m/s
Anslagsenergi:1.4 J
Justerbar hop-up:Ja
Rekommenderad kulvikt:0.30 g
Magasinets kapacitet:75 kulor
Vikt:2 400 g
Längd:623 mm (utfälld kolv) 425 mm (infälld kolv)
Längd innerpipa:208 mm
Mynningsgänga:18 mm
Rail:Standard 21 mm picatinny/weaver-rail
Batterityp och placering:Delat/nun-chuck, ingår ej.
Rekommenderad batteristyrka:9.9V LiFe alternativt 7.4V LiPo
Batterikontakt:Tamiya
Eldragning:Framåt
Gearboxtyp:Egenutvecklad baserad på V2
Motor, längd på axel:Kort
Eldalternativ:Safe/Semi/Full auto


Ett magasin medföljer, inte 2 som på bilden.

Tänk på detta:
Eftersom detta vapen har en mosfet är det jätteviktigt att du kopplar ur batteriet när du spelat klart. Förvara alltså bössan med batteriet urtaget. Detta eftersom batteriet annars kan tömmas och skadas.

Tillverkaren lämnar ej garanti ifall du använder 11.1 V Li-Po batteri till M100 eller svagare fjäder.
Använd 9.9 v Li-Fe, annars är det stor risk att drev går sönder i bössan.Guider: läs våra guider om kulor, batterier, uppgraderingar och mer inom airsoftVi rekommenderar varor vi själva testat i fält och är extra nöjda med.Åldersgräns 18 år för airsoft- och luftvapen
Du måste vara 18 år eller äldre för att köpa airsoft- och luftvapen enligt svensk lag, kontroll görs mot öppna källor. Om du är medveten om att din ålder inte kan styrkas mot öppna källor, maila oss då den information vi behöver för att styrka din ålder.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg2 st
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 4490 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten129 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 28730

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Nils betygsatte 2019-05-07

         Janne skrev 2019-01-19 mycket bra bössa.funkar bra och mer där till.\r\ndå jag är högerhänt hade jag önskat att safe spaken var mindre på ena sidan ,i mitt fall höger sida , där av 4 stjärnor..annars 5 stjärnor

         Emil skrev 2018-12-30 Bara testskjutit än så länge, men grym precision, skön att hålla. Ända negativa är att batteribrunnen är väldigt tajt.

         Marius betygsatte 2018-06-18

         Tom skrev 2018-04-04 Den bästa bössan jag har.

         Glenn skrev 2017-02-01 Underbar liten aeg. Skjuter fenomenalt bra direkt ur lådan. Räckvidden och precisionen är otrolig med tanke på hur kompakt vapnet är. En riktig 10-poängare!

         Johan skrev 2015-12-03 Endast testskjutit men mycket nöjd med känslan på den, älskar att den är lätt och smidig. Bursten är skön. Det som jag inte gillar är den dåliga lösningen för batteriet. Men det planerar jag att lösa med en peq box på railen istället.

         Isabelle skrev 2015-08-04 Fick hem min med trasig gearbox, så fick skicka tillbaka för lagning och därför en stjärna mindre.. för tycker vid detta pris borde dem ändå funka direkt från fabrik.\r\nAnnars riktigt bra, funkar klockrent. Inte haft några problem och funkar lika bra inne som ute. \r\nBäst vapen so far entligt hela laget som också använder den.

         Mattias skrev 2015-05-11 Grym bössa! Välgjord och funkar utmärkt! Sugen på att skaffa smg? Då rekommenderar jag starkt denna!

         Tommy betygsatte 2015-03-19

         Vincent skrev 2015-02-18 Grym bössa!

         Olof skrev 2015-02-13 Den bästa bössan som du kan få tag på enligt mig! Riktigt nöjd!

         Daniel skrev 2014-11-14 Brutalt bra gevär..next gen och mkt bättre än alla kina monterade vapen...bästa geväret du kan köpa, förutom PDW för 30k såklart

         Daniel skrev 2014-11-11 Bästa geväret på marknaden utan tvekan

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning